Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Програма блоку "Наша Україна": "не вчить яблуню родити, краще відженіть від неї свиней"

Середа, 16 січня 2002, 11:48
Лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко виступив з доповіддю на міжпартійному з‘їзді, в якій висвітлив основні положення передвиборчої програми блоку.

"Сьогодні, можливо, вперше після багаторічного занепаду і економічної кризи в України є шанс піднятися з колін, - сказав Ющенко. - Сьогодні наша доля залежить від нас. Українці заслуговують на краще життя, і ми повинні зробити свій вибір".

"Мені близькі слова Тараса Шевченка, який найголовнішими людськими цінностями назвав правду, силу, волю. У нас є своя правда. Ми, як народ не можемо нарікати на минуле і маємо сказати собі: ми можемо, ми маємо, ми повинні. Найголовніше, маємо усвідомити пріоритети розвитку України. Блок "Наша Україна" бере на себе відповідальність звільнити країну від усього, що гальмує її розвиток".

Лідер виборчого блоку визнав, що йому близька філософія Сковороди. "Мені близька філософія Сковороди", - сказав він. І подав таку цитату: "Не вчить яблуню родити, краще відженіть від неї свиней". Це вичерпна формула оздоровлення суспільства".

"Я знаю стан речей в економіці, і знаю, як досягти економіки росту, - сказав він. - Не вірте в наклепи на український народ: мовляв, він не може дати собі раду. Українці мають стати заможною нацією, але ключове питання – питання ефективної влади, створення ефективної моделі управління державою".

"Ми готові взяти на себе велику відповідальність перед народом за майбутнє країни. Багато з вас втратили довіру до влади як до купки корумпованих чиновників. Але я закликаю вас: не втрачайте надію, беріть свою долю у власні руки. Рік тому я пішов із влади. Сьогодні я повернувся, щоб працювати, щоб професійно працювати", зазначив лідер блоку "НУ".

З повним текстом виступу Ющенка можна познайомитися на сайті блоку "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування