Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Омельченко пропонує відновити роботу двох комісій

Середа, 16 січня 2002, 11:53
Народний депутат України Григорій Омельченко пропонує відновити роботу тимчасових слідчих комісій з перевірки фактів незаконної торгівлі зброєю і з розслідування обставин відмивання "брудних" грошей за кордоном.

Про це депутат заявив, виступаючи у середу на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради, нагадавши, що вже неодноразово підіймав це питання.

Омельченко вніс пропозицію поставити у четвер на голосування питання про поновлення роботи раніше очолюваній ним комісії з розслідування обставин відкриття за кордоном валютних рахунків і використання і приховання на них валютної виручки громадянами України.

Крім того, на його думку, необхідно відновити роботу комісії з перевірки фактів незаконної торгівлі зброєю і військовим майном і їх незаконної передачі в інші країни у період з 1991 по 1998 роки, яку очолював народний депутат Сергій Синченко (фракція КПУ).

Як повідомлялося раніше, комісія з розслідування обставин відкриття за кордоном валютних рахунків, використання і приховання на них валютної виручки громадянами України була створена 16 червня 1999 року, комісія з перевірки фактів незаконної торгівлі зброєю - 15 грудня 1998 року.

Діяльність 22-х тимчасових парламентських комісій, включаючи вищезазначені, була припинена постановою парламенту "Про припинення діяльності тимчасових слідчих і тимчасових спеціальних комісій Верховної Ради" від 1 червня 2000 року.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...