Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Навколо Ющенка зібралися паразити, вважає політолог

Середа, 16 січня 2002, 12:35
Політолог, шеф-редактор журналу "Політична думка" Володимир Полохало вважає, що екс-прем'єр Віктор Ющенко витягує за рахунок власного рейтингу тих людей, "хто вже вичерпав свій політичний ресурс".

"Це дивовижне поєднання рейтингового політика з тими, хто нічого не може запропонувати Україні, і це не користь Ющенку. Я сьогодні на з'їзді "Нашої України" побачив людей, яких не бачив 8-10 років. Це порядні люди, ми можемо їх славити, увічнювати у підручниках історії, але не зрозуміло, що вони можуть пропонувати на початку 21 століття у новій Верховній Раді", - сказав Полохало в інтерв'ю журналістам на з'їзді "Нашої України".

"Ми чули від багатьох виступаючих багато слів подяки, але не було ні про роль інституту президентства, ні про роль парламенту. Треба показувати у який спосіб вони будуть сильнішими. Якщо він говорить, що виступає за моральність у політиці, то потрібно говорити, хто аморальний. Тут не було персоніфікацій, тут була риторика, пафос", - зазначив політолог.

Причини того, що навколо Ющенка об'єдналися такі сили, Полохало поясню характером самого екс-прем'єра.

"Ющенко - сучасний політик, але він надто компромісний. Політик має бути обізнаним на сподівання електорату, змінах у суспільстві, технологіях впливу на громадську думку".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування