У Сімферополі спалили автомобіль народного депутата

Середа, 16 січня 2002, 15:55
Як повідомив УП Народний депутат України Сергій Іванов, учора об 18-40 по вул. Київської в Сімферополі (неподалеку від магазина "Гарант") невідомі розбили вікно в його автомобілі "Фольксваген-Пасат", що стоїть на парковочному майданчику, і кинули в нього запалювальну суміш. Депутат в цей час знаходився неподалеку в своїй приймальні, і про пожежу в машині його повідомив співробітник охорони одного з сусідніх банків. Прибула через 3 хвилини пожежна охорона зафіксувала в салоні повністю вигорілу пластикову пляшку із залишками запалювальної суміші.

Іванов повністю виключає побутову або хуліганську версію того, що трапилося. Він вважає, що підпал його автомобіля пов'язаний або з низкою його депутатських ініціатив по збудженню карних справ в Джанкої у зв'язку з шахрайством під час розпаювання землі, або з майбутніми виборами. Нардеп припускає, що його "противники, можливо, хотіли залишити мене (Іванова - УП) без транспорту під час виборчої кампанії".

За його словами, Прокуратура АРК за фактом підпалу автомобіля порушила кримінальну справу.
Сергій Іванов - член партії "Трудова Україна", висунутий виборчим блоком "За ЄдУ" кандидатом в народні депутати України за мажоритарним округом №3 (Джанкой).

УП, Крим

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News