Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хацкевич не погоджується з Лобановським

Середа, 16 січня 2002, 18:11
На зустрічі журналістів з гравцями "Динамо" в Конча-Заспі були присутні представники і "старої гвардії" так і двоє новачків-динамівців. Окрім білорусів Хацкевича та Белькевича до зали манежу також прийшли Головко, Ващук, Гусин, Шовковський, Рева, Шацьких, Несмачний та Лисицький.

Майже всі футболісти у своїх відповідях дали зрозуміти, що намагатимуться зіграти якнайкраще на Кубку Співдружності і більш того їдуть перемагати до столиці Росії. Лише Олександр Шовковський, який після травми вже не так відверто спілкується з журналістами, філософськи відзначив, що говорити про перемогу ще до початку поєдинку не зовсім коректно до майбутніх суперників киян.

Попри все майже за годину вдалося поспілкуватися майже зі всіма представленими гравцями київського "Динамо".

Олександр Головко. Капітан "Динамо" як і більшість його партнерів по команді налаштовується на Кубок співдружності серйозно. Так, за словами Олександра, для нього особисто Кубок Співдружності – це турнір, в якому потрібно зіграти через "не можу", і спробувати у цьому році виграти.

Також Головко вважає, що гра на штучному покритті не завадить команді продемонструвати чудову гру, адже у Конча-Заспі покриття краще.

Стосовно протистояння "Спартак" – "Динамо", то для Головка воно у минулому, а попереду лише команда "Спартак".

Владислав Ващук. Ліберо "Динамо" з'явився на очі журналістів у дещо незвичному виді, відпустивши волосся він став схожим на Хацкевича. Так за словами Владислава, команда готова грати на Кубку. Майбутній сезон Ващук не може оцінити однозначно - з одного боку команда виграла чемпіонат країни, але поразки в єврокубках дещо "змазали" картину.

Ващук також відзначив, що нині у "Динамо" не можливо відзначити когось з новачків чемпіона України, так як вони разом провели лише одне тренування. Стосовно переходу до турецького "Трабзанспору", то Ващук всіх запевнив, що це лише чутки.

Олександр Шовковський. Окрім своїх слів, про турнір у Москві Шовковський також відзначив, що особисто для нього Кубок Співдружності – це черговий етап підготовки до другого кола чемпіонату України. Також за словами Олександра, він вже пройшов відновлюючий період, і готовий вийти у складі киян у Москві. Стосовно команд, які будуть протистояти "Динамо" у груповому турнірі Кубку Співдружності, то голкіперу "Динамо" немає різниці з ким грати.

Віталій Рева. Виявився дуже приємним співрозмовником. Він відверто визнав, що Кубок Співдружності для нього має важливе значення, адже він вперше буде у ньому грати і хотілося б йому виграти у ньому. І приємно здивувало те, що Рева чи не єдиний з гравців "Динамо" назвав всіх майбутніх суперників "Динамо" по Кубку Співдружності. Але ще потрібно потрапити до складу "Динамо" на цьому турнірі, вважає Віталій.

Стосовно свого статусу у "Динамо", то він гравець цього клубу, хоча контракту ще не підписав. І якщо чесно, Віталій повідав, що у нього була розмова з Суркісом, але угода чомусь не була підписана…

Тему про збірну України Рева намагається оминути, і дуже дратувався, коли його запитували: "А що було б якби ти стояв на воротах замість Левицького?" Віталій відповідав, що нині недоречно про це говорити. Мабуть Левицький був на той момент сильнішим. Але все ж йому після гри пояснили, чому він не потрапив до старту на матчі з Німеччиною, але це не для всіх, відзначив Віталій…

Андрій Несмачний. Відповіді Андрія стосовно футбольних тем були неначе запрограмовані. Несмачний традиційно налаштований на перемогу. На питання, чи поділяє він точку зору Лобановського стосовно вболівальників (нагадаємо, що Лобановський на початку січня цього року на прес-конференції, відзначив, що "Динамо" не несе відповідальності перед 2 тисячами вболівальників, які приходять на стадіон), то Андрій відзначив, що підтримує Лобановського.

За його словами дуже сумно коли, на стадіон приходять дві тисячі вболівальників, і зовсім інша справа коли заповнені вщерть трибуни "Олімпійського". У фіналі ж Кубку Співдружності Андрій хотів би зустрітися з "Спартаком".

Валентин Белькевич. Півзахисник "Динамо" традиційно виявився одним з тих, хто, відповівши на декілька запитань журналістів, встиг якнайшвидше вислизнути від допитливих "акул пера". Валентин відзначив, що для нього цікавий Кубок співдружності. Окрім того він сказав, що не знає суперників "Динамо" по групі.

Так само Белькевичу немає різниці проти кого грати. Стосовно завдань на Кубок співдружності, то за словами Валентина завдання одне - перемогти.

Максим Шацьких. Узбецький форвард "Динамо" Максим Шацьких нині перебуває, за його словами, у чудовій формі, і почуває себе добре. Максим напевно найбільш серед гравців "Динамо" налаштований на перемогу у Кубку Співдружності. За його словами команда буде грати на повну силу на турнір у Москві, і будь-що буде прагнути перемоги. Стосовно конкуренції у лінії нападу, то Шацьких зауважив, що поки не варто говорити про якусь конкуренцію, але коли Ідахор, Серебренніков та Мелащенко наберуть свою оптимальну форму, тоді й буде справжня конкуренція.

Андрій Гусин. Півзахисник "Динамо" руйнівного плану відповідав на всі без виключення питання. Про Кубок Співдружності, то Гусин як і всі, налаштований на перемогу. Покриття манежу у Москві, яке нещодавно замінили, його ані скільки не турбує. Адже останні місяці кияни тренувалися на ще кращому у манежі Конча-Заспі, і навіть Гусин вважає, що у "Динамо" перед всіма учасниками є навіть перевага.

Олександр Хацкевич. Білорус як завжди наговорив "багато", до того ж чимало цікавого. По Кубку Співдружності, то "Хац" як його називають у команді, насправді думає, а чому б не виграти цей турнір, тим більше потрібно взяти реванш за останні роки. 2001 за словами Олександра пройшов доволі нормально. "Динамо" виграло чемпіонат України, проте невдало зіграло в єврокубках.

Стосовно збірної Білорусі, то вона і так виступила чудово, набравши стільки очок, вважає білорус.

Про Реброва. Хацкевич вважає, що "Тоттенхем" це не клуб українця. Проте якби йому (Хацкевичу) запропонували перейти у посередній клуб англійської Прем'єр-Ліги, то він би погодився залюбки. Також "сябер" впевнений, що боротьба за "чемпіонство" з "Шахтарем" буде запеклішою, ніж минулого року, тим більше гру з гірниками у Донецьку "Динамо" проведе передостанньою у чемпіонаті. Але це його не хвилює, так як з "Шахтарем" на виїзді динамівці завжди грали успішно.

Також Хацкевич відзначив, що з "Динамо" він поки що не йде, через те що пропозицій не надходило. По-джентельменський угоді він грав у "Динамо" до листопада минулого року, у майбутньому має намір поговорити на цю тему з Ігорем Суркісом.

За словами Лобановського, стосовно вболівальників, то Хацкевич чесно визнав, що він не згодний з Лобановським, і це його точка зору. Олексанрд переконаний, що команда повинна грати за будь-якої кількості глядачів: "Що ж, якщо на трибунах 2000 глядачів, нам розвертатися і йти з поля?". За словами Хацкевича, футболісти грають не тільки для себе, а й для глядачів. І якщо стадіон не заповнений, значить так команда грала, хоча за словами Хацкевича всі знають примхливість київського вболівальника.

Варто додати, що зустрічі з гравцями "Динамо" – це вперше у практиці завжди таємничого київського клубу. Проте варто додати, що Лобановського цього разу не було, хоча його й чекали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
Усі новини...