Тимошенко побачила у Медведчуку "мужика" і звернулася до нього по допомогу

Четвер, 17 січня 2002, 11:15
Лідер передвиборчого блоку БЮТи Юлія Тимошенко звернулася в четвер із відкритим листом до голови СДПУ(О) Віктора Медведчука, в якому запросила його на теледебати.

За словами Тимошенко, вона "почитала інтернет" і з'ясувала, що Медведчук причетний до телеканалів "Інтер" і 1+1. "Коли жінці важко, вона звертається до чоловіка", - сказала Тимошенко. Вона пояснила, що зараз не має виходу на телеканали, а нещодавно побачила по "Інтеру" фільм про лідера СДПУ(О) "Мужик". "Я звернулася до Медведчука як до мужика і запросила його до дискусії в прямому ефірі. Це виклик на своєрідну політичну дуель. Якщо він мужик, він виклик прийме".

За словами Тимошенко, вона б хотіла подискутувати з Медведчуком на теми подальшого розвитку України, закону про судочинство тощо.

Тимошенко вважає, що Медведчуку буде "важко прийняти виклик". "Але ж це не на кониках скакати у мультиках [політичний мультсеріал "Великі перегони" на 1+1] і не з Віктором Андрійовичем сперечатися в умовах, коли він не може вийти на телебачення", - сказала Тимошенко.

"Переконана, що наша дискусія в прямому ефірі викличе велику цікавленість з боку українських громадян, дозволить їм зробити усвідомлений вибір, спонукає українських політиків до відкритої і чесної конкурентної боротьби і стане першим кроком до широких телевізійних дебатів між лідерами політичних партій", - ідеться у відкритому листі Тимошенко.

Реакція Медведчука на це звернення наразі невідома.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування