Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко подарувала Україні всі "свої" гроші та майно

Четвер, 17 січня 2002, 11:58
Юлія Тимошенко пообіцяла подарувати до держбюджету України всі кошти, які будуть виявлені податковими органами держави і які не будуть включені до її декларації про доходи.

За словами Тимошенко, вона поінформована про підготовку провокацій проти неї з метою нейтралізації напередодні виборів. Лідер БЮТи заявила, що знає про спроби визнати її декларацію про доходи за 2001 рік недійсною. Причиною буде те, що вона начебто не врахувала там своє все майно, і через це її можна зняти з виборів. Тому Тимошенко звернулася з заявою до Державної податкової адміністрації.

"У жодному банку на території України та за межами України, в будь-якій країні світу, немає відкритих на моє – Тимошенко Юлії Володимирівни – ім'я, будь-яких особистих банківських рахунків, на яких знаходяться кошти, як у національній валюті, так і в будь-якій валюті іноземних держав", - ідеться у заяві Тимошенко.

Лідер БЮТи стверджує, що у разі виявлення рахунків на ім'я Тимошенко, "на яких будуть будь-які кошти", вона не є власником цих коштів і їй не відомо про їх існування.

Це ж саме стосується і майна Тимошенко: "Я заявляю, що не маю ніякого відношення до будь-якого майна, яке зареєстроване або значиться як майно Тимошенко Юлії Володимирівни і яке не включено мною в декларацію про майно, і про існування такого майна мені нічого невідомо".

"Я не можу виключати, що напередодні виборів до Верховної Ради заінтересованими особами з метою моєї дискредитації можуть бути навмисно відкриті в закордонні банках рахунки на моє ім'я, на яких можуть бути знайдені кошти, а також з цією метою може бути зареєстровано інше майно як моя власність", - ідеться у заяві Тимошенко ДПАУ.

Всі гроші і майно, які не вказані в деклараціях лідера БЮТи, але були знайдені на рахунках на ім'я Тимошенко або зареєстровані на неї, вона погодилась передати до держбюджету України.

Документ датовано 29 грудня 2001 року. Оприлюднено його було на прес-конференції в четвер.

Тимошенко відмовилась повідомити журналістам суму, вказану в її декларації про доходи за 2001 рік.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...