Наступним суперником Кличка-старшого буде Вогн Бін

Четвер, 17 січня 2002, 16:18
Суперником Віталія Кличка у поєдинку, який повинен був відбутися 8 лютого у німецькому місті Брауншвейг, буде 28-річний Вогн Бін. Очікується, що Віталій у поєдинку проти Біна буде відстоювати титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBA. Відзначимо, нещодавно Віталій вже виходив у ринг, щоб захистити свій титул за версією WBA. І на початку грудня минулого року він технічним нокаутом в 11-му раунді переміг Росса П'юрітті.

За свою професійну кар'єру Бін лише двічі програв у 42 поєдинках. Відзначимо, що одними з можливих суперників Віталія називалися Ларрі Дональд, Олівер Маккол та Шенон Брігс. Проте саме Бін є чи найсерйознішим суперником для українця з вищеназваних бійців. З своїх 40 перемог на професійному рингу, Бін 32 рази отримував перемоги нокаутом.

Також на рахунку Біна дві спроби здобути чемпіонське звання, і обидві невдалі. Перший раз 29 березня 1997 року в Атланті він програв за очками Майклу Мюреру у двобої за титул чемпіона світу за версією IBF. Вдруге 19 вересня 1998 року також за очками програв досвідченому Евандеру Холліфілду у поєдинку за титул чемпіона світу за версіями WBA і IBF. У провідних рейтингах боксерських організацій Бін лише за версією WBC входить до першої десятки – 9 місце.

Останній двобій Вогн Бін провів 8 грудня минулого року, нокаутувавши одним ударом на 57 секунді першого раунду Кенні Гравена (18-8, 15 КО).

Нагадаємо, що до цього бою Кличко-старший готувався на Канарах, де його спаринг-партнерами виступали Томас Уїльямс та Гарінг Лейн. Проте вже у четвер 17 січня Віталій повертається до Гамбурга, де продовжить підготовку до бою.

За інформацією Fightnews.com& сайту братів Кличко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування