Черномирдін обіцяє нікого не підтримувати на виборах. Навіть Бакая та "Руський блок"

П'ятниця, 18 січня 2002, 13:07
Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін заявляє, що не буде робити виключень для зустрічей з лідерами політичних партій у передвиборчий період. "Ви чули, щоб я десь заявив, що я когось підтримую - когось не підтримую? Я з всіма зустрічаюся". Так Черномирдін відповів на питання журналістів про причини його підтримки проросійських блоків. Про такі факти, зокрема, говорилося в однієї з передач російської служби радіо "Свобода".

Черномирдін також сказав, що недавно "уперше віч на віч" зустрівся з лідером ПСПУ Наталіей Вітренко. "У основному розмова йшла про її партію, її блок", - зазначив посол.

Черномирдін сказав, що "не бачить нічого поганого" в діяльності міжпарламентського об'єднання ЗУБР (За союз України, Білорусії і Росії). "Бажано, щоб всі освіти працювали на благо трьох держав", - додав він.

Відповідаючи на питання про те, чи має намір він підтримувати на виборах під час поїздки в Рівне свого товариша Ігоря Бакая, Черномирдін сказав: "Нормальні відносини з всіма - з Ігорем Бакаєм, з Копиловим [нинішній керівник НАК "Нафтагаз України" - УП]". "З усіма нормальні відносини. Те, що він балотується в Рівне, там напевно не він один балотується? Зараз приїду, попитаю", - сказав посол.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування