Омельченко вважає, що силовики мали б вигнати Гліба Павловського з України

П'ятниця, 18 січня 2002, 15:09
"Я вважаю неприпустимим навіть саме перебування на території іншої держави такої групи з такою технологією, яку називають російською, і з тими думками, які є в Москві та Києві про майстрів "чорного PR", - заявив мер Києва Олександр Омельченко. Так він відповів на питання про можливу причетність до оприлюднення прослуханних розмов президента ФЕП Гліба Павловського.

"Перебування тут подібних груп, а конкретно – цієї Гліба Павловського – воно неправомірне", - сказав київський міський голова.

"Це або пробіли в наших законах, або сліпота керівників правоохоронців, яка дає їм ["чорним політтехнологам"] тут можливість перебувати, створювати чорні ПіАри, набивати інтернет. Це продовження розбрату на території України, це продовження роз'єднання народу, це приниження національної гідності українців. Я маю на увазі не тільки Глєба Павловського, а всіх технологів", - додав Омельченко.

"Це велика ганьба керівних правоохоронців на державному рівні", - зазначив київський міський голова.

Він не сказав, проти яких конкретно ЗМІ подав до суду. Говорячи про суму позову, Омельченко сказав: "До кого на 1 копійку, до кого на 1 гривню, а до кого і на мільйон, враховуючи матеріальний стан засобу масової інформації".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування