Омельченко образився, бо його проігнорували

П'ятниця, 18 січня 2002, 15:52
Блок "Єдність" не буде узгоджувати з іншими політичними силами своїх кандидатів у мажоритарних округах. Про це заявив лідер партії київський міський голова Олександр Омельченко в п'ятницю в інтерв'ю журналістам.

"З нами ніхто не погоджував округи, і ми ні з ким не погоджували", - сказав він. "До нас провели всі з'їзди, нас ніхто не питав! Не треба було питати, а хоча б порадилися… Хоча б тому, що я через свій вік бачу більше, сивіший за багатьох. Хто зі мною порадився? Уже по Києву призначені кандидати – і від НДП, і від "Батьківщини", і від "Нашої України", комуністів, соціалістів. Першими це зробили по Києву – нашому рідному, столичному!"

Омельченко додав, що блок сформує список у 225 кандидатів та висуватиме своїх представників "практично у всіх округах". Це буде "еліта", "гордість нації", пообіцяв мер. Він назвав ряд кандидатур, які балотуватимуться у Києві: Кирилюк, Мокроусов, Фоменко, Сташевський, Салій, Лага, Задорожний.

Омельченко вважає, що його партія відрізняється від фаворитів передвиборчих перегонів: "Ті елітні блоки ставлять ціль або зберегти владу, або закріпити, або по-новому здобути. А наш блок ставить ціль мати депутатську фракцію у Верховній Раді, бути центром між усіма силами". "Партія "Єдність" – це молода народна патріотична партія. Сила від народу, яка побудована від органів народовладдя, органів самоврядування", - сказав мер.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування