У списку ес-деків всього 150 чоловік

Субота, 19 січня 2002, 13:23
Виборчий список Соціал-демократичної партії України очолили лідер партії Юрій Буздуган, його заступник Віктор Антонов, голова Тернопільського облпрофсоюзу радіоелектроніки Светлана Гармашева, головний редактор газети "Єдність" Светлана Годована і співголовуючий Національного об'єднання профспілок України Олександр Заєць.

У суботу у Києві на 15-м з'їзді СДПУ, в якому взяли участь 242 делегата, затверджені виборчі списки кандидатів від партії у багатомандатному і одномандатних округах. Усього у списку партії 150 кандидатів.

Делегати з'їзду також затвердили передвиборну програму партії. Згідно з програмою, основною задачею СДПУ є "проведення в Україні реформ, які дозволять їй вступити в Європейський Союз". У сфері економіки партія буде виступати за впровадження "політики відкритих дверей для великого європейського капіталу", "перехід до кейсіанських методів регулювання економіки" і "адаптації податкової і кредитно-фінансової системи України до європейських стандартів".

У сфері політики СДПУ збирається ініціювати "розслідування злочинів вищих посадових осіб під контролем громадськості", "ліквідацію партій-філіали олігархічних угрупувань" і "створення системи антикорупційної фільтрації".

Виступаючи перед делегатами з'їзду, Буздуган назвав основними завданнями СДПУ "консолідацію правоцентристських сил", повідомляє Інтерфакс-Україна-Вибори.

Ес-деки готові співпрацювати з правоцентристами та лівоцентристами, які представляють так звану "третю силу" в українській політиці. Про це на з'їзді заявив Буздуган.

За його словами, сьогодні на політичній арені України можна виділити так звані партії влади, комуністів та третю силу. До останньої, на його думку, належать "справжні демократи".

Він пояснив, що третьою силою він, зокрема, вважає партії, які увійшли до виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", до виборчого блоку Юлії Тимошенко, Соціалістичну партію України, а також "певної мірою" партію "Єдність" Олександра Омельченка.

Буздуган також зауважив, що з багатьма з перелічених партій, зокрема учасниками блоків "Наша Україна" та блоком Юлії Тимошенко, СДПУ співпрацювала і раніше, передає УНІАН.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
13:43
Чи може дзвінок чи відео з полону змінити статус зниклого безвісти – пояснює Координаційний штаб
13:38
Вночі основною ціллю росіян був Івано-Франківськ – ПС
13:25
фотоУ Києві прощаються з письменником і громадським діячем Дмитром Капрановим
13:19
Співвласник "Космолоту" заявляє, що українські чиновники вимагають в нього мільйони євро – FT
13:01
Проєкт української фотографки Юлії Кочетової переміг у World Press Photo 2024
12:59
Удар по аеродрому в Джанкої: ГУР повідомило про ураження 4 установок С-400 ворога
12:50
футболЛунін про серію пенальті проти "МанСіті": Ми готувалися до всіх можливих пенальтистів і вирішили ризикнути
12:47
Розвідка Британії: Чорноморський флот РФ суттєво знизив активність та ховається у Новоросійську
12:43
МВС: Жодного випадку контрабанди зброї з України не зафіксовано
12:39
оновлено В Україні вила тривога: у Дніпрі пролунали вибухи
Усі новини...