Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За Волковим закріплений 208 округ, за Бакаєм - 153-й, а по 130-му йде директор телекомпанії

Субота, 19 січня 2002, 13:51
Міжпартійний з'їзд виборчого блоку "Демократична партія України - партія "Демократичний союз" у суботу у Києві затвердив 49 узгоджених кандидатів, які будуть висуватися по одномандатним округам.

Зокрема, лідер ДемПУ Ганна Антоньєва йде по 99-му виборчому округу (Кіровоградська область). У тій же області в 100-му округу кандидатом затверджений народний депутат Олександр Біловол.

У 130-му виборчому округу (Миколаївська область) буде балотуватися директор телекомпанії "Тоніс" В'ячеслав Некрасов, у 151-му (Полтавська область) - народний депутат Ярослав Козак, в 153-му (Рівненськая область) - народний депутат Ігор Бакай, у тій же області в 156-му округу - народний депутат Олександр Абдуллін, в 157-му (Сумська область) - народний депутат Олександр Данильчук.

У 201-му округу (Черкаська область) від блоку висунуть народний депутат Олексій Марченко, в 208-му (Чернігівська область) - лідер фракції "Демсоюз" Олександр Волков, у 221-му (Київ) - директор приватного підприємства "Агромарс" Тетяна Лактіонова.

Інші кандидати-одномандатники будуть затверджені на обласних партконференціях блоку.

В інтерв'ю журналістам в суботу Волков повідомив, що блок буде висувати своїх кандидатів у всіх 225-ти одномандатних округах.

З'їзд також затвердив виборчу програму блоку.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування