У "Зеленій п'ятірці" без змін з 1998 року

Неділя, 20 січня 2002, 12:07
Керівництво Партії зелених України буде пропонувати з'їзду затвердити першу п'ятірку виборчого списку партії у складі керівника партії Віталія Кононова, колишнього керівника Держкомзв'язку Олега Шевчука, депутата Василя Хмельницького, міністра екології Сергія Курикина, голови асоціації "Зелений світ" Юрія Самойленка.

Про це Кононов повідомив в інтерв'ю журналістам у ході другого етапу дев'ятого з'їзду Партії зелених України, який проходить в неділю у Києві.

До складу першої п'ятірки, яку керівництво партії буде пропонувати для затвердження, ввійшли ті ж депутати, які складали першу п'ятірку під час виборчої кампанії 1998 року.

У з'їзді приймають участь 403 із 416 запрошених делегатів, а також 364 запрошених.

Крім того, Кононов також повідомив, що Партія зелених України готова співробітничати з двома Рухамі (Народним Рухом України і Українським Народним Рухом), Соціал-демократичною партією України (об'єднаною), партіями "Реформи і порядок", "Демократичний союз".

З'їзд планує затвердити передвиборну програму партії, а також список кандидатів у народні депутати по багатомандатному і одномондатному виборчим округам.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News