Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Понамарчук піде на вибори один

Неділя, 20 січня 2002, 12:51
Директор агентства "Рух-прес" Дмитро Понамарчук ухвалив рішення самостійно йти на вибори, окремо від блоку "Народний Рух України", у виборчому списку якого він був заявлений раніше. Про це заявив на прес-конференції у неділю у Києві координатор блоку Сергій Конєв.

Як заявляв раніше керівник виборчого штабу блоку Олег Шеремет, Центральний провід НРУ(є) збирається запропонувати на затвердження делегатів з'їзду наступний склад першої п'ятірки: Богдан Бойко, Георгій Філіпчук, Едуард Креч і Юрій Рогоза. Склад першої п'ятірки блоку, відзначив Шеремет, є "результатом внутрішніх дискусій і продуктивних консультацій учасників блоку". У той же час, він допустив, що до персональний складу списку "ще можуть бути внесені незначні зміни".

Раніше у складі першої п'ятірки блоку був заявлений Понамарчук. Однак, після оприлюднення ним записи телефонної розмови Віктора Ющенка і Олександра Омельченка, в якому обговорюється план відставки Віктора Медведчука з поста першого віце-спікера парламенту, керівництво блоку дистанціювалося від Понамарчука і він не був включений до попередній складу п'ятірки.

Київська прокуратура порушила кримінальну справу за фактом порушення таємниці телефонних розмов за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 ст. 163 Карного кодексу, враховуючи порушення таємниці телефонних розмов стосовно громадських діячів.

"Оцінка Понамарчука - це не оцінка блоку, тим більше що далі він йде самостійно, і ми не можемо відповідати за його дії", - сказав Конєв журналістам.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування