Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блок Омельченка висунув на мажоритарку колишнього зятя президента

Неділя, 20 січня 2002, 14:45
На міжпартійному з'їзді виборчого блоку "Єдність", що відбувся в неділю, було затверджено перелік кандидатів в депутати в одномандатних виборчих округах.

Зокрема, серед "одномандатників" блоку можна зустріти імена народних депутатів Ігоря та Анатолія Франчуків (7 та 10 округи), перший з яких зараз є головою правління ДАК "Чорноморнафтагаз" та членом фракції СДПУ (О). Як відомо, із Франчуком-молодшим пов'язана дещо незрозуміла історія – чи голосував він за відставку з поста першого віце-спікера лідера об'єднаних соціал-демократів Віктора Медведчука.

У вотчині Олександра Омельченка – Києві – висунуто 11 кандидатів. Серед них – три голови районних рад столиці: Микола Кирилюк (212 округ), Анатолій Мокроусов (215) та Тетяна Строкань (216).

Крім того, в Києві за підтримки "Єдності" балотуватимуться два перших заступники Омельченка – Станіслав Сташевський (217) та Іван Фоменко (223), а також чотири нардепи цього скликання, що входять до однойменної фракції: Олександр Задорожний (213), Олександр Чубатенко (218), колишній губернатор Запорізької області Олексій Кучеренко (220) та Іван Салій (222).

Блок Омельченка також висунув по мажоритарці діючих нардепів Михайла Сироту (200) та Віктора Омелича (29). Серед інших кандидатів від "Єдності" – доценти, журналісти, міські голови та представники "Кадрового резерву" Верховної Ради України.

www.pravda.com.ua

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування