Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко приїде до України вже в березні, якщо його буде зареєстровано кандидатом в депутати

Понеділок, 21 січня 2002, 11:20
Микола Мельниченко, що піде на вибори за списком Соціалістичної партії України, можливо приїде до України, щоб взяти участь у передвиборній кампанії, вже в березні. Крім того, напередодні приїзду на батьківщину, майор дасть прес-конференцію в одній з сусідніх країн. Про це заявив в понеділок лідер СПУ Олександр Мороз.

За словами Мороза, Мельниченко виказував бажання приїхати в України вже в січні, одначе соціалісти, зважаючи на "демократичність" нашої країни його відмовили.

Мороз також продемонстрував документи Мельниченка, які будуть подані для реєстрації у Центральній виборчій комісії: заяву, автобіографію, де підтверджується, що він прописаний в Києві, декларація про прибутки, заповнену до вимог ЦВК. "Всі документи, що стосуються його як кандидата, що йде за списком , ним представлені в оригіналі й не потребують особливих досліджень", заявив Мороз.

Лідер соціалістів також відзначив, що говорити про прибуття Мельниченка можливо тільки після його реєстрації як кандидата. Можливо це станеться в березні, але ще до цього в одній з сусідніх з Україною країн відбудеться зустріч Мельниченка з журналістами. Мороз зазначив, що дістатися туди буде не складно.

Мороз також зазначив, що він ймовірно "звернеться до президента з приводу того, щоб він гарантував йому [Мельниченку] безпеку, я мав розмову з Володимиром Радченком, він зацікавлений в тому, щоб Микола Іванович був в Україні, він має бажання з ним поспілкуватися".

Щодо теперішнього тривалого перебування Мельниченка за кордоном, то за словами ще одного з лідерів СПУ Юрія Луценка, "він отримав законну візу. Він є громадянином України, знаходиться там тимчасово". Тому, за словами Луценка, Рябець не має права вимагати додаткових документів про статус Мельниченка .

www.pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування