Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розчарувалася у Медведчуку, як у "мужику"

Понеділок, 21 січня 2002, 12:20
Лідер передвиборчого "Блоку Юлії Тимошенко" Юлія Тимошенко вважає, що відповідь Віктора Медведчука на її запрошення взяти участь у теледебатах "не містить нічого, окрім туманно-нерозбірливих натяків, негідних політика серйозного рівня".

"Я можу зробити декілька припущень", - сказала Тимошенко на прес-конференції у Києві.

"По-перше, Віктор Медведчук боїться зустрічатися зі мною.

По-друге, запевняння Медведчука у прихильності чесної і відкритої політики боротьби і демократичних виборів, є нещирими.

По-третє, Медведчук власноруч спростовує міф про себе, як про сильного політика, всупереч свій рекламній кампанії".

Тимошенко назвала відповідь лідера СДПУ(О) "смішною". Його намір подискутувати з Петром Симоненком та Віктором Ющенком, лідер БЮТИ сприймає як спробу обрати "слабких партнерів". Вона також здивувалася, чому відповідь Медведчука була написана російською мовою і висловила припущення, що її готували російські іміджмейкери лідера СДПУ(О).

Тимошенко сказала, що залишає у силі своє запрошення до Медведчука. "Я чекаю від лідера СДПУ(О) чіткої та зрозумілої відповіді на мою
пропозицію і, як і раніше, готова зустрітися з ним у прямому ефірі на телеканалі "Інтер" у будь-якій зручний для нього час", - йдеться у листі-відповіді Тимошенко до Медведчука.

pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування