Томенко вважає, що Тимошенко просто "примазується" до імені Ющенка

Понеділок, 21 січня 2002, 15:13
Громадянин Микола Томенко не проти того, щоб "Блок Юлії Тимошенко" пройшов у парламент, але поки що цю громадянську думку "поділяє не більше 4% громадян".

Про це йдеться у заяві прес-служби "Нашої України", яка була оприлюднена у відповідь на звинувачення лідера БЮТ у дискредитації блоком "Наша Україна" Віктора Ющенка

"Так склалося, що рейтинг блоку Юлії Тимошенко "БЮТ", за останніми оцінками, набирає 3-4% голосів громадян, а не 11"%, - наголосив директор Інституту політики, кандидат у народні депутати за списком блоку "Наша Україна" (№61) Микола Томенко.

За його словами, результати соціологічних опитувань щонайменше п‘яти соціологічних компаній практично збігаються щодо популярності партій. Про це свідчать опитування не лише Інституту політики, а й центру Разумкова та міжнародного інституту соціології.

А щодо плану дискредитації "Блоку Юлії Тимошенко" Томенко вважає, що його авторів потрібно шукати в іншому місці, а не в "Нашій Україні".

Політолог вважає, що використання ім‘я Ющенка чи "Нашої України" – "це спроба зачепитися за популярність лідера блоку тими політичними силами, котрі мають проблеми з рейтингом". Такі спроби поставити себе в один ряд із лідерами виборчих перегонів сьогодні демонструють й політичні сили, яких за всіма прогнозами, підтримують не більше 4 % виборців, але не хочуть це визнавати, вважає Томенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...