Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук Тимошенко не любить, але поважає. І готовий до дебатів

Понеділок, 21 січня 2002, 16:35
Лідер СДПУ (О) Віктор Медведчук готовий прийняти запрошення лідера БЮТ Юлії Тимошенко щодо проведення дебатів у прямому ефірі.

"Якщо у когось виникла підозра, що я боюся Юлії Володимирівни – то мені здається, що люди, які мене знають, не повинні так думати. Для мене в цьому плані [проведення передвиборчих дебатів] не існує тих суб'єктів, яких я б боявся чи перед якими я б відчував себе неуютно. Я знаю принципи й позиції, які готовий відстоювати в бесіді з ким завгодно, в тому числі із Юлією Володимирівною Тимошенко", - заявив Медведчук у понеділок під час зустрічі з журналістами.

Він сказав, що "поговорив з Олександром Олексійовичем [Зінченком]". "Олександр Олексійович як керівник "Інтера" зараз думає, як проводити дебати між усіма політичними силами".

Медведчук сказав, що поділяє жінок на дві категорії: "Одних я люблю, других поважаю. Тимошенко я поважаю і завжди про це говорив".

Головний соціал-демократ відкинув припущення лідера БЮТи про те, що листа-відповідь писав не він, а російські іміджмейкери: "Це є моєю особистою відповіддю, а російською мовою він написаний, тому що я дотримуюсь принципу: між російськомовними й україномовними в державі різниці немає".

www.pravda.com.ua

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...