Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блок "За Ющенка!", можливо, буде за когось іншого

Понеділок, 21 січня 2002, 17:17
Міжпартійний з'їзд блоку, очолюваного лідером Всеукраїнського політичного об'єднання "Єдина родина" Олександром Ржавським, можливо, змінить робочу назву "За Ющенка!".

Про це повідомила керівник прес-служби об'єднання "Єдина родина" Зоя Шарікова.

За її словами, не виключено, що зазнає змін і перша п'ятірка блоку.

Шарікова також зазначила, що про намір приєднатися до блоку заявили ще 2 політичних партії, зокрема, Слов'янська партія, очолювана Олександром Базілюком.

З'їзд пройде 24 січня.

Як повідомлялося, 15 січня відбувся перший етап міжпартійного з'їзду блоку "За Ющенка!". На з'їзді Ржавський заявив, що в першу п'ятірку блоку включені лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко, сам лідер "Єдиной родины", лідер Партії захисників вітчизни Юрій Кармазін, лідер партії "Нова генерація" Юрій Мірошніченко і лідер Всеукраїнської партії "Християнський Рух" Тамара Звягинцева.

Для реєстрації будь-кого кандидатом по партійному списку необхідна його згода і відповідна заява. Однак Ющенко, Кармазін і Мірошніченко заявили, що не збираються балотуватися за списком блоку "За Ющенка!", а сам лідер "Нашої України" заявив, що збирається звернутися до суду, якщо блок, в назві якого фігурує його ім'я, буде зареєстрований Центрвиборчкомом.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування