Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Брати Клички готуються до захисту титулів

Вівторок, 22 січня 2002, 12:50
Українські боксери-професіонали Віталій та Володимир Кличко готуються до захисту своїх титулів - Віталій до поєдинку з Вогном Біном, в якому відстоюватиме звання Інтерконтинентального чемпіона WBA, а Володимир - до захисту наукового кандидатського титулу в Бонні.

Минулого року Віталій двічі представляв свою дисертацію в Німеччині: перший раз 19 лютого в Університеті Бундесверу і другий раз 26 вересня в Університеті Фрайбурга. Тепер прийшов час Володимира. І вже 30 січня в Бонні в конгрес-холі "Deutschen Museums" Володимир запропонує німецьким слухачам свою кандидатську дисертацію, яку з успіхом захистив 18 січня 2001 року у конференц-залі Київського Державного університету фізичного виховання і спорту. Нагадаємо, що тема дисертації Володимира "Педагогічний контроль в системі підготовки юних спортсменів".

Володимир відзначив, що дуже хвилюється перед своїм захистом, зауваживши що на рингу все набагато простіше: "Якщо чесно, хвилююся страшенно. В сотий раз перевіряю правильність перекладу не тільки самої доповіді, але і десятків графіків і таблиць. В двобої усе просто. На рингу ти один на один зі своїм суперником. А тут перед тобою будуть сотні слухачів, тому відповідальність більша. Однак, Віталій провів уже два успішних захисти своєї дисертації тут у Німеччині і тепер прийшла моя черга".

Сам же Кличко-старший не менш відповідально готується до бою з Вогном Біном, який пройде в Брауншвейгу 8 лютого: "Я продовжую підготовку до двобою в Брауншвейгу проти Вогн Біна. Про свого суперника можу сказати поки одне – він не програвав нокаутом, а його професійний рекорд досить гарний. Він має своєрідний стиль ведення бою. А різниця стилів, як відомо, і робить бій цікавим".

Відзначимо, що до цього поєдинку Віталій також готувався і на Канарах, звідки повернувся до Гамбурга в середині січня. Що ж до Володимира, то він повинен вийти в ринг 6 квітня, в "розігрівічному бою", перед поєдинком за звання чемпіона світу між Майком Тайсоном та Леннкосом Льюїсом за версіями WBC та IBF.
Проте, нині ім'я суперника Володимира в цьому поєдинку ще не відоме. Одним з кандидатів на зустріч з Володимиром в рингу називається Фрес Оквендо.

За інформацією офіційного сайту братів Кличко

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:16
Мега-курорт, або мега-екологічна катастрофа. Як пов'язаний з Коломойським проєкт може знищити дику природу Карпат
16:10
"Мертві душі" та гроші повз бюджет: очільниця НАУ розповіла, які проблеми треба вирішити у виші
16:05
Справа про оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
15:54
Російські силовики взялися за заступника Шойгу після спецоперації ГУР – джерела
15:31
"Село, якого більше немає": оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини
15:08
Єврокомісія "взяла до уваги" рішення МЗС щодо консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку
15:06
ОПЕК пропонує Намібії підтримку з надією на її приєднання до організації
15:02
У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил
14:57
ЗМІ: Франція пропонує ЄС нові санкції для боротьби з російською дезінформацією
14:55
ВРП схвалила звільнення судді Тандира, який збив на смерть нацгвардійця 
Усі новини...