Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин піде у відпустку тоді, коли скаже Кучма

Вівторок, 22 січня 2002, 17:05
Глава адміністрації президента України Володимир Литвин вважає, що розв'язання питання про поєднання ним цієї посади з посадою лідера виборчого блоку "За єдину Україну" на період виборчої кампанії залежить від глави держави Леоніда Кучми.

"Я зроблю так, як скаже президент", - сказав він на прес-конференції у вівторок у Львові.

Литвин позитивно оцінив прохання президента про те, щоб держслужбовці, які збираються балотуватися до парламенту, пішли на час виборчої кампанії у відпустку. Зі слів глави адміністрації президента, він оцінює заклик президента, "виходячи з двох аспектів" - практичного і морального.

Як відзначив лідер блоку, багато хто з державних службовців зараз стали "шукачами " депутатського мандата, але, разом з тим, "комусь потрібно працювати". "Нехай тоді йдуть у відпустку, щоб хтось міг виконувати їх обов'язки", - сказав він.

Кажучи про моральний аспект, Литвин зазначив, що чиновникам необхідно взяти відпустку, "щоб уникнути звинувачень у використанні адміністративного ресурсу".

Як повідомлялося, президент України Кучма запропонував держслужбовцям, зокрема, членам уряду, які збираються брати участь у виборчій кампанії, піти з 9 лютого у відпустку, мотивуючи таке рішення моральнісними засадами. Разом з тим, закон про вибори жорстко не регламентує необхідність перебування у відпустці для держслужбовців, які збираються боротися за депутатський мандат.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...