Члени уряду розпочали компанію в регіонах

Вівторок, 22 січня 2002, 19:04
Поки не настало 9 лютого, члени уряду активно використовують своє службове положення для передвиборних поїздок по регіонах. І хоч у відкриту агітувати, можливо, побояться, ніхто не сумнівається, про що саме піде мова на закритих зустрічах і кулуарних переговорах.

Як вдалося з'ясувати "Новому каналу", прем'єр і практично всі міністри, які мають намір балотуватися до парламенту, зараз знаходяться в регіонах.

У вівторок прем'єр Кінах знаходився з робочою поїздкою в Сумах. Віце-прем'єр Володимир Семіноженко - у Донецьку, міністр транспорту Валерій Пустовойтенко - в Запоріжжі і Одесі, міністр аграрної політики Іван Кириленко - у Дніпропетровську, міністр промислової політики Василь Гуреєв - в Кіровограді. Зауважимо, що всі перераховані вище політики балотуються від блоку "За Еду".

Міністр освіти Василь Кремінь (в списку СДПУ(О)) виїхав в Херсон.

Міністр екології Сергій Курикін, який йде на вибори за списком Партії зелених, збирається виїхати в регіони у четвер.

За деяким даними, в одному з округів на Закарпатті збирається балотуватися міністр з питань надзвичайних ситуацій Василь Дурдинець. До речі, саме в цьому регіоні з тривалою робочою поїздкою, зумовленою традиційною можливістю нового повеню, знаходиться зараз Дурдинець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування