Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко врятувала Гладiя

Середа, 23 січня 2002, 12:02
Пiд час свого вiзиту до Львова лiдер партiї "Батькiвщина" та блоку Б'ЮТi Юлiя Тимошенко так i не потрапила на святкування Дня соборностi України, яке проходило в театрi опери та балету iменi Крушельницької.

При чому сталося це, незважаючи на всi її запевнення в рiшучостi вiдвiдати це зiбрання хоча б з принципу. Тимошенко пiд'їхала автом до театру, пiсля чого машина розвернулася i на очах у кiлькох сотень своїх прихильникiв та десяткiв мiлiцiонерiв та працiвникiв СБУ поїхала на прямий ефiр однiєї з львiвських радiостанцiй.

Очевидно, вiд'їзд Тимошенко з полегшенням сприйняли не лише правоохоронцi, а й органiзатори святкових зборiв з числа високопоставлених чиновникiв облдержадмiнiстрацiї, якi дуже хотiли, аби лiдер опозицiї не потрапив в театр, де з фундаментальним урочистим спiчем саме виступав лiдер iншого передвиборчого блоку "За Єду" Володимир Литвин.

Вiдтак ще за кiлька днiв до до Дня злуки чиновники робили все, аби унеможливити зустрiч тет-а-тет лiдерiв обох конкуруючих блокiв. Дiйшло до того, що, побоюючись, аби дiючi нардепи вiд Львiвщини не передали свої запрошення Тимошенко, обласна влада термiново замiнила їхнi безособовi запрошення на iменнi.

Але, наробивши гармидеру у владних кабiнетах i ввiвши їхнiх господарiв у стан легкої прострацiї, лiдер Б'ЮТi несподiвано вiдступила. Як пояснила сама Тимошенко, для того, аби в такий святковий день не дiйшло до конфлiктiв та провокацiй.

Проте, місцеві спостерігачі відзначають, що причина iгнорацiї Тимошенко чиновницького "сходняка" полягає в "елементарному жiночому жалі" до нинiшнього глави Львівської обласної адміністрації Михайла Гладiя, її колишнього колеги-вiце-прем'єра в урядi Ющенка. Адже, за деякою iнформацiєю, у випадку її появи на святi влади губернатору цiлком реально загрожувало зняття з посади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування