Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Двійників готують на Банковій і вони просто "вульгарні", вважає Мороз

Середа, 23 січня 2002, 15:43
Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає "вульгарною провокацією з боку виконавчої влади" висунення на вибори Всеукраїнської партії трудящих на чолі з його тезкою Олександром Морозом. Таку технологію він вважає "відомим прийомом брудної технології" з метою зібрати голоси СПУ. Крім того, "це спрощує процедуру фальсифікації голосування", зазначив лідер Соцпартії.

На думку Мороза, за цією "провокацією" стоять адміністрація президента та Олександр Стоян, голова Федерації профспілок України, неофіційний патрон Всеукраїнської партії трудящих. "Мене цікавить, де вони взяли голову районної організації [Олександра Мороза, який і очолив список], бо у цієї партії не було районних організацій", - сказав головний соціаліст в інтерв'ю УП.

За словами Мороза, Всеукраїнська партія трудящих нещодавно припинила своє існування. Голова ліквідованої партії Леонід Вернигора "здав документи до Мінюсту і у міністерства це не викликало заперечень".

"Потім з'являється нова партія, Всеукраїнська партія трудящих, яка знову не викликає у Мінюсту заперечень. При рівні демократії в Україні мене це не дивує", - зазначив Мороз.

Він сказав, що Леонід Вернигора звернеться до суду у випадку, якщо ця Всеукраїнська партія трудящих була зареєстрована незаконно.

Мороз не думає, що ця подія позначиться на відносинах СПУ з "Нашою Україною" (Стоян – другий номер списку блоку Ющенка), оскільки "у нас немає відносин".

СПУ підтримала двох кандидатів від блоку Ющенка у мажоритарних округах на Львівщині – Тараса Стецьківа та Тараса Чорновола. "Не тому, що вони представляють "Нашу Україну", вони просто порядні люди", - пояснив Мороз.

УП

Читайте також:

БАНКОВА ВИПУСКАЄ ПРОТИ СОЦІАЛІСТІВ ДВІЙНИКА МОРОЗА В КОМПАНІЇ З ЛАПІКУРОЮ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...