Не бути Шкілю кандидатом в депутати?

Четвер, 24 січня 2002, 12:33
Окружна виборча комісія № 121 (м. Городок Львівської області) не прийняла документи про висунення кандидатом в народні депутати України одного з лідерів Української національної асамблеї (УНА)Андрія Шкіля.

Як говориться в повідомленні преся-секретаря Шкіля Тетяни Чорновіл, переданому в
четвер в агентство "Інтерфакс-Україна", заступник голови комісії "мотивувала своє рішення тим, що довіреність, написана Шкілем на ім'я уповноваженої ним особи для здачі документів, не була нотаріально завірена".

За словами замголови комісії, процедура подачі документів особою, яка не засуджена, але знаходиться під вартою, нечітко розписана у виборчому законі, і подібні випадки взагалі не згадані в роз'ясненнях Центрвиборчкому для окружних комісій.

Чорновіл повідомляє, що керівництво окружкома збирається звернутися до ЦВК за роз'ясненнями.

Тим часом, в окружній виборчій комісії N121 агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили, що представник Шкіля в середу представив комісії заяву про його самовисування в цьому окрузі. Однак заяву, сказав представник комісії, було неправильна оформлено - написано на адресу Центральної виборчої комісії, а не окружкома, і тому не було прийнято.

За станом на 12.00 четверги в окружну комісію надійшло всьго 3 заяви про висунення кандидатами в народні депутати, зокрема, від блоку "За єдину Україну!" - на першого заступника начальника Львівської залізниці Леоніда Ткачука.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Читайте також:

УНА, як голуб, їсть з руки. Чиєї?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування