Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Двійник Мороза – справа рук Кучми

Четвер, 24 січня 2002, 16:19
Соціалістична партія Олександра Мороза розцінює дії Всеукраїнської партії трудящих, "як свідчення дискваліфікації команди адміністрації президента Леоніда Кучми з організації партій та кандидатів-двійників для введення в оману виборців".

Таку заяву розповсюдила у четвер прес-служба СПУ. За словами першого секретаря політради партії Йосипа Вінського, "такі дії Банкової та підконтрольних їй функціонерів засвідчують, що Соцпартія є визнаним владою опонентом, якого розцінює як одного фаворитів парламентської кампанії 2002 року".

"СПУ та Олександр Мороз отримали широку популярність серед виборців, що знають їх не за назвою та прізвищем, а по діях, а тому виборці зроблять правильний вибір 31 березня", - зазначається у заяві.

Гарантією того, що виборці віддадуть голоси за "правильного" Олександра Мороза є те, що "п.4, ст.62 Закону України "Про вибори народних депутатів України" передбачає зазначення у виборчому бюлетені назви кожної партії, а також прізвищ, імен та по-батькові кандидатів першої п'ятірки виборчого списку", йдеться у заяві СПУ.

Що ж до кандидатури Мороза, який нібито очолює Святошинську райорганізацію ВПТ, то Вінський зазначив, що ВПТ до свого розпуску і входження її членів до СПУ – згідно з рішенням з'їзду ВПТ, не мала ні фіксованого членства, ні районних організацій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...