Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розплачується за всеїдність: "Наша Україна" розірвала стосунки ще з однією партією

Четвер, 24 січня 2002, 18:53
Політрада блоку "Наша Україна" ухвалила рішення розірвати угоду про співпрацю на виборах з політичним об'єднанням Олександра Ржавського "Єдина родина" у зв'язку з тим, що його об'єднавчий з'їзд ухвалив рішення про створення виборчого блоку "За Ющенка!" без його згоди.

Зі слів керівника виборчого штабу блоку "Наша Україна" Петра Порошенка депутатська фракція "Солідарність", до якої входить Ржавський, збирається виключити його зі своїх лав.

Він охарактеризував дії Ржавського "політичним авантюризмом" і висловив упевненість у тому, що виборці у день голосування "розберуться, хто є хто".

Дії Ржавського, сказав керівник виборчого штабу, будуть оскаржені у суді прихильниками Ющенка. Зокрема, є інформація про те, що "декілька партій і громадян підготували заяви про порушення судових справ у зв'язку зі створенням блоку-"двійника",- відзначив Порошенко. Сам Ющенко, сказав Порошенко, не буде брати участь у судових справах.

"Ми впевнені, що суд ухвалить справедливе рішення, і блок-фантом Ржавського не буде зареєстрований", - сказав Порошенко. При цьому він заявив про намір подати відповідну заяву до Центрвиборчкому з пропозицією не реєструвати цей блок.

Як повідомлялося, блок народного депутата Олександра Ржавського буде брати участь у парламентських виборах під назвою "За Ющенка!". Таке рішення затвердив об'єднавчий з'їзд партії учасників блоку в четвер у Києві.

Ржавский стверджує, що відтоку електорату від "Нашої України" в його блок не станеться, а якщо таке явище і буде мати місце, то "ще не відомо в чий бік". Він підкреслив, що не боїться юридичного переслідування і проблем з реєстрацією, оскільки "не порушив жодної статті виборчого законодавства".

Інтерфакс-Україна-Вибори

У цей же день "Наша Україна" розірвала договір про співпрацю з Всеукраїнською партією трудящих, виборчий список якої очолив "двійник" Олександра Мороза.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
В Росії злетіли бомбардувальники Ту-95
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповненоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголошували ракетну небезпеку, була загроза "Кинджалів"
Усі новини...