Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ГРОМАДА" СХОДИТЬ З ДИСТАНЦІЇ. НАВІЩО ЇЙ 187 ЧЛЕНІВ ОКРУЖКОМІВ?

П'ятниця, 25 січня 2002, 09:52
Партія "Громада" не братиме безпосередньої участі у виборах до Верховної Ради та не висуватиме кандидатами у народні депутати України своїх представників. Таке рішення політрада "Громади" ухвалила, враховуючи "нинішню несприятливу ситуацію, що склалася навколо партії "Громада" та її лідера Павла Лазаренка".

Водночас, згідно з повідомленням партії, "Громада" гарантує "всебічну підтримку членам партії "Громада" і нашим прихильникам, які прийняли рішення балотуватися кандидатами у народні депутати України по одномандатним виборчим округам та депутатами місцевих рад, сільськими, селищними, міськими головами".

"Територіальним і первинним організаціям партії, яких сьогодні налічується понад 3 тисячі, рекомендовано зосередити основну увагу на участі у виборах до органів місцевого самоврядування".

"Громада" закликала громадян України прийти на вибори і зробити свій вибір на користь "прогресивних демократичних сил", навіть не натякнувши, хто у баченні партії підпадає під це поняття.

Партія Лазаренка також заявила, що всі 187 представників "Громади" в окружних виборчих комісіях "дбатимуть, щоб усі вимоги виборчого законодавства неухильно дотримувались і виконувались".

"Партійні організації "Громади" спрямують усі зусилля на те, щоб цьогорічні вибори до Верховної Ради та місцевих рад були чесними, прозорими, без обману виборців і фальсифікацій".

Представники "Громади" в обов'язковому порядку були включені до складу всіх окружкомів згідно поданих заяв. Тому деякі спостерігачі не виключають, що вони "громадівці" на певних умовах можуть переключитися на відстоювання інтересів сил, які не отримали гідного представництва в окружних комісіях.

Pravda.com.ua

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування