Термін подання списків до ЦВК закінчився. Головна проблема Рябця – плинність кадрів на місцях

П'ятниця, 25 січня 2002, 11:12
Починаючи з п'ятниці, припиняються всі передвиборні з'їзди та самовисування по 225 мажоритарним округам.

Однак, як пояснив голова Центрвиборчкому Михайло Рябець, останній день подачі документів на реєстрацію - 29 січня. Після цього комісія протягом п'яти днів опрацює їх та оголосить остаточні підсумки.

Головною Рябець бачить кадрову проблему. Члени окружних комісій масово звільняються. Керівник кримського виборчкому навіть особисто балотуватиметься до парламенту.

ЦВК може не встигнути зареєструвати документи одного з лідерів УНА–УНСО - Андрія Шкіля. Окружна виборча комісія вимагає підпису на документах начальника Лук'янівського СІЗО. Адвокат Шкіля не може домогтися цієї зустрічі.

Контроль за прозорістю виборів здійснюватимуть 280 спостерігачів ОБСЄ. Однак, на думку Рябця, вибори вийдуть чесними лише за умови принциповості партій, представлених в окружних комісіях.

Німецька хвиля

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...