Симоненко: ефір "Свободи" показав, що Медведчук та Тимошенко не відрізняються один від одного

П'ятниця, 25 січня 2002, 13:10
Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявляє, що готовий до дискусії в прямому телерадіоефірі з представниками будь-яких політичних сил.

"Я переконаний, що ми (комуністи) сьогодні користуємося підтримкою серед багатьох громадян, ми пропонуємо реальну програму, яка затверджена на з'їзді", - заявив лідер КПУ в п'ятницю.

Коментуючи на прохання агентства "Інтерфакс-Україна" перші з початку виборчої кампанії дебати політиків,що ведуть своїх однодумців в парламент, Симоненко висловив переконання, що дискусія в ефірі радіо "Свобода" лідерів виборчого блоку Юлії Тимошенко і Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Віктора Медведчука підтвердила збіг їх інтересів.

"Вони нічим не відрізняються один від одного. Переховуючись за личиною політичної боротьби під спільними лозунгами демократії, прав людини, свободи, вони при цьому ведуть боротьбу за конкретні інтереси угрупувань і кланів, і, природно, тих або інших фінансових надходжень", - вважає Симоненко.

Відповідаючи на питання агентства, лідер комуністів не виключив, що і Медведчук, і Тимошенко будуть брати участь в президентських виборах 2004 року або безпосередньо, або висунувши "своїх" претендентів. "Відповіді на ці питання ми знайдемо, напевно, пізніше, після 31 березня 2002 року".

Лідер КПУ охарактеризував зустріч Медведчука і Тимошенко таким чином: Наш мудрий народ вже дав оцінку тому, що відбувається. Коли пани б'ються, у холопів чуби тріщать. Відповісти на всі питання, які ви мені можете поставити, можна однією цією ємкою фразою".

Інтерфакс-Україна-Вибори

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:10
Як зниклого безвісти визнають полоненим: що треба знати про ці статуси та шлях підтвердження з боку Росії
10:01
Туск домовлятиметься зі Столтенбергом і Сунаком про захист польського неба
09:58
Росія стала головним постачальником нафти до Індії, потіснивши частку ОПЕК до історичного мінімуму
09:57
Туск прокоментував затримання поляка, який допомагав РФ із замахом на Зеленського
09:49
Окупанти скасували парад у Криму на 9 травня
09:45
У Кривому Розі − приліт інфраструктурний об'єкт: 3 поранених
09:35
У Грузії четвертий вечір поспіль протестували проти закону про "іноагентів" у трьох містах
09:31
Безпрецедентний крок: демократи намагаються врятувати "проєкти Джонсона" з допомогою Україні
09:30
Нафта підскочила у ціні на 3 долари на тлі атаки Ізраїлю по Ірану
09:17
Комбінований удар по Україні: сили ППО збили 22 ракети, 2 з яких Х-22 та 14 "Шахедів"
Усі новини...