Тимошенко виграла у Медведчука з рахунком 7:3, вважає Мороз

П'ятниця, 25 січня 2002, 13:49
Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає, що перші ефірні дебати "виграла" лідер виборчого блоку Юлія Тімошенко, що дискутувала увечері в середу з лідером СДПУ(О) Віктором Медведчуком на радіо "Свобода".

"Якщо оцінювати (дискусію) за десятибальною шкалою, то рахунок – сім - три на користь Юлії Тимошенко. А якщо говорити про те, що це перша дискусія (у виборчій кампанії), то радіо "Свобода" отримало 10 балів", - сказав лідер соціалістів в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю. При цьому Мороз висловився за проведення подібних зустрічей на телебаченні.

На думку Мороза, дискусія мала як позитивні, так і негативні сторони. До позитивів він відніс те, що вона "все-таки відбулася", оскільки "люди хоч з якомусь приводу почули різні думки".

Негативним лідер СПУ вважає той факт, що в ході дискусії свою думку висловлювали не тільки її основні учасники, але і ведучі, тому часом вона "мала сумбурний характер". При цьому Мороз зазначив, що "по суті Земельного кодексу дискусія не велася".

Лідер СПУ також позитивно оцінив позицію Тимошенко, яка, з його слів, "правильно і раціонально хотіла використати ефірний час для того, щоб донести слухачам свою позицію і думку".

Мороз також заявив про готовність взяти участь в подібних дискусіях, однак, помітивши при цьому, що його будуть прагнути не допустити в теле- і радіоефір.

Увечері в четвер директор Київського центра політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський, відповідаючи на питання в ході передачі телеканалу "Тоніс" (Київ) про переможця перших дебатів, присудив перемогу Медведчуку з рахунком 3:1.

Інтерфакс-Україна-Вибори

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування