Ющенко закликав Рябця зайняти жорстку позицію відносно блоку-двійника

П'ятниця, 25 січня 2002, 14:16
Віктор Ющенко назвав створення блоку-двійника "За Ющенка!" "злом" та закликав Центрвиборчком використати вітчизняне законодавство, щоб не допускати подібних рецидивів. Такі зауваження лідер виборчого блоку "Наша Україна" зробив під час прес-конференції, присвяченій презентації Асоціації "Україна – розвиток через інтернет", президентом якої є сам Ющенко.

Коментуючи ситуацію із блоком Олександра Ржавського "За Ющенка", Ющенко зазначив: "Безумовно в наше життя все частіше входять брудні політичні технології. Це форма, з одної сторони , політичного кілерства – знищення статусу успішного блоку. А інколи – спроба на рейтингу, на ідеології, або навіть більш на назвах або бренді блоку отримувати дивіденди, які не належать тим силам, що видають себе за партнерів. Це є злом".

Щоб боротися з такими прикладами "нечесної поведінки", лідер "НУ" пропонує звертатися до діючого законодавства. "Я бачу лише один метод – використовувати діючу законодавчу базу",- зазначив він.

В першу чергу, це стосується Центрвиборчкому. Ющенко зауважив: "Я переконаний, що ЦВК повинен сьогодні на повну потужність включати те законодавче забезпечення, яке знаходиться в її розпорядженні. Я переконаний, що ЦВК займе жорстку позицію". Але з етичних міркувань Ющенко відмовився коментувати будь-які кроки ЦВК до 29 січня.

Pravda.com.ua

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...