ВИПРАВДОВУЮЧИСЬ, ДРУГИЙ НОМЕР СПИСКУ "НАШОЇ УКРАЇНИ" СТОЯН БРЕШЕ ПРЕСІ?

П'ятниця, 25 січня 2002, 17:29
"Я категорично відмежовуюсь від заяв керівництва Всеукраїнської партії трудящих про її належність до профспілкового руху та про мою підтримку",- заявив голова Федерації профспілок, народний депутат Олександр Стоян. Про це УП повідомила прес-служба блоку "Наша Україна".

Стоян повідомив, що Президія Ради ФПУ ще 15 листопада 2000 р. ухвалила постанову, якою скасовано чинність соціального контракту про спільні дії між ФПУ та ВПТ на час підготовки та проведення виборів до Верховної Ради України в 1997-1998 роках та на термін повноважень парламенту 3 скликання.

Цією ж постановою ФПУ визнала за необхідне "продовжити консультації з різними політичними партіями, громадськими об'єднаннями та рухами щодо спільних дій в період підготовки і проведення виборчої кампанії з метою утворення політичних блоків для обрання представників профспілок до Верховної Ради України та представницьких органів місцевого самоврядування".

Однак, наголосив Стоян, на жаль, керівництво ВПТ продовжує заявляти в засобах масової інформації, що їхня партія залишається профспілковою і має особисту підтримку Cтояна.

Голова ФПУ, коментуючи рішення з'їзду ВПТ про участь у виборах та висунення першим у списку кандидатури тезки за прізвищем відомого лідера соцпартії, зазначив, що "безумовно, будь-яка політична партія має право самостійно вирішувати з ким їй іти на вибори, але те, що першим у списку опинився "двійник" відомого політичного діяча розцінюю як провокацію".

Стоян рішуче засуджує спекуляцію прізвищами Віктора Ющенка та Олександра Мороза, інших відомих політичних діячів, до яких вдаються деякі політичні партії у ході передвиборчої кампанії.

Однак від УП додамо таке: Микола Двірний, член політради Всеукраїнської партії трудящих, представник ВПТ у ЦВК водночас є (увага!) радником голови ФПУ, другого номеру "Нашої України" Олександра Стояна. Не просто радником, а з політичних питань. Офіс Двірного знаходиться у будинку Федерації на Майдані Незалежності. Наведені факти ставлят під сумнів щирість слів Стояна.

Читайте також:

Люди Ющенка оволоділи технологією Ржавського

"Наша Україна" відмовляється від співпраці з партією Мороза-2

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування