Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: влада мститься Тимошенко за аншлаги на Західній Україні

П'ятниця, 25 січня 2002, 19:06
Лідер БЮТи Юлія Тимошенко вважає "новою провокацією влади" рішення Печерського суду про затримання її свекра Геннадія Тимошенка.

"Успіх" зустрічей Тимошенко з виборцями на Західній Україні, "широка народна підтримка та зростаючий вплив політичних сил, представлених у Блоці Юлії Тимошенко так налякали владу, що вона вдалася до нових провокацій", ідеться у заяві БЮТ, поширеній у п'ятницю.

"Сьогодні на суддів чиниться несамовитий тиск для того, щоб скасувати судову ухвалу про незаконність дій прокуратури щодо Юлії Тимошенко. Однак, не маючи жодних об'єктивних аргументів для нових репресій щодо лідера опозиції, влада та підконтрольні їй репресивнокаральні структури, вдаються до елементарного шантажу. Адже саме так можна розцінити відкриття нових кримінальних справ проти членів родини Юлії Тимошенко та її колишніх колег", - вважає БЮТи.

"Початок виборчої кампанії до Верховної Ради України розпочався з провокацій та масштабного порушення Конституції, прав та свобод людини з боку влади. Безпідставно закриваються опозиційні видання та поліграфічні підприємства, чиниться тиск на опозиційних лідерів, фальсифікуються кримінальні справи, організовується інформаційна блокада щодо опозиційних демократичних сил, йде робота з маніпуляції громадською думкою, триває системна діяльність владних підрозділів щодо майбутньої фальсифікації результатів виборів".

Блок Тимошенко висловив "рішучий протест проти нових провокацій влади щодо демократичної опозиції".

Читайте також:

Тимошенко завойовує Львiв

Свекор Тимошенко оголошений у розшук

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...