Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Народний депутат вночі на вулиці приймав пологи у незнайомої жінки

П'ятниця, 25 січня 2002, 21:15
Народний депутат України Ярослав Федорин вночі з четверга на п'ятницю на вулиці приймав пологи у незнайомої жінки.

Як повідомили УНІАН у прес-центрі "Видавничого Дому "Київський Час", о першій годині ночі екс-голова Партії підтримки вітчизняного виробника, народний депутат України Ярослав Федорин повертався до своєї квартири, що у спальному районі Теремки-1.

На зупинці "Торговий центр" його увагу привернули крики жінки. Поодинокі перехожі налякано обминали самотню жінку, але Федорин зрозумів, що жінка потребувала допомоги - у неї почалися пологи. Викликавши швидку допомогу, Федорин розстелив на асфальті своє пальто і почав приймати пологи.

Пологи були патологічні - плід йшов ніжками вперед, і як жінка не тужилася, дитинка не виходила повністю.

Машина швидкої прибула на місце пригоди тільки через сорок п'ять хвилин. Але, на щастя, ще не було надто пізно. Породілю доставили у пологовий будинок №7 на вул.Предславинській, 9. Як повідомив головний лікар полового будинку, пані Ямненко народила здорову дівчинку, вагою 2,700 кг.

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...