Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стоян: Всеукраїнська партія трудящих сіє ворожнечу між Морозом та "Нашою Україною"

Субота, 26 січня 2002, 15:44
В суботу отримала продовження історія взаємовідносин голови Федерації профспілок України з Всеукраїнською партією трудящих, яка першим номером свого списку висунула "двійника" Олександра Мороза. Голова ФПУ Олександр Стоян - №2 у списку блоку Ющенка - направив листа голові ВПТ Мирославу Якібчуку.

В ньому, зокрема, Стоян звинувачує ВПТ у використанні імені голови ФПУ для "прикриття нечистих справ". "На підставі цього журналісти роблять висновок, що партія працює під моїм "патронатом", цитує Стояна прес-служба "Нашої України".

Крім того, голова українських профспілок зазначив: "У конкретних діях спільно з Федерацією партія себе не проявила, а її керівник намагався лише паплюжити ФПУ на догоду тим політичним силам, яким він хотів "здати" партію за місце для себе особисто у передвиборному списку".

"Подальший розвиток подій показав, що партія знову стала заручницею чиїхось політичних амбіцій. При цьому Ви вдалися до так званого "чорного PR", використовуючи моє ім'я поруч з іменем О.Мороза", заявив Стоян.

Теперешні вчинки ВПТ Стоян розцінює як спробу "посіяти ворожнечу в лавах ФПУ між прихильниками Мороза та Ющенка, а також особисто між Морозом та Стояном".

Таким чином, профспілки мають "рішуче відмежовуватись від тих політиків, хто застосовує брудні методи для досягнення своїх цілей",- зазначив Стоян.

***

Тим часом до УП надійшов лист від Миколи Двірного – радника голови ФПУ Олександра Стояна. Ця особа, як писала "Українська правда" в п'ятницю, є членом політради Всеукраїнської партії трудящих, представник ВПТ у ЦВК і водночас радником Стояна.

Радник Стояна повідомив УП, що 15 січня направив до голови Всеукраїнської партії трудящих заяву про вихід зі складу Політради та припинення членства у партії. "Перша причина – я не хотів бути причетним до рішень, які приймались без моєї участі. Була й друга причина: на той час розглядалося питання про моє висунення кандидатом у народні депутати по одномандатному виборчому округу від блоку В.Ющенка "Наша Україна". Він також сказав, що нічого не знає про своє висунення представником ВПТ у Центрвиборчкомі.

Однак від УП знову додамо: 25 січня в приймальні ВПТ Двірного представили як члена політради цієї партії.

Читайте також

ВИПРАВДОВУЮЧИСЬ, ДРУГИЙ НОМЕР СПИСКУ "НАШОЇ УКРАЇНИ" СТОЯН БРЕШЕ ПРЕСІ?

Люди Ющенка оволоділи технологією Ржавського

"Наша Україна" відмовляється від співпраці з партією Мороза-2

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування