Іспанці оцінили нас як суперників, але думати про нас до вересня не збираються

Субота, 26 січня 2002, 16:43
Ми вже повідомляли наших читачів про результати жеребкування попереднього етапу Євро-2004 та оцінку його результатів нашими спортовцями. Цікаво, а як його оцінили наші безпосередні суперники?

Своїми враженнями від результатів жеребкування відбіркового етапу ЧЄ-2004 поділився з пресою головний наставник збірної Іспанії Антоніо Камаччо, нашого найсерйознішого суперника по групі.

У своєму інтерв’ю Камаччо відзначив, що він не зовсім задоволений результатами жеребкування, його команда потрапила до досить рівної групи. Головними суперниками тренер іспанців вважає українців та греків. "Українцям просто не поталанило у кваліфікації до світового та європейського чемпіонатів, а греки показали якими непримиреннми суперниками є вони на своєму полі" – сказав іспанський тренер.

Також Камаччо зауважив, що незважаючи на те, що українці не змогли потрапити до 3-х попередніх фіналів, зараз вони мають досить перспективну молодь. Що ж до греків, то недоброзичливий місцевий клімат є досить негативним фактором для його команди".

Цей попередній етап Антоніо Камаччо вважає для себе досить складним оскільки доведеться багато їздити, щоб подивитися на інші збірні, особливо в "українські землі".

Однак, головною проблемою для іспанців зараз є фінал Мондіалю-2002 у Кореї та Японії, а матчі попереднього етапу Євро-2004 "все одно раніше вересня не настануть".

Токож Камаччо прокоментував результати жеребкування у інших групах. Так, дуже сильними він вважає групи, де виступають німці та італійці. Щодо групи , де виступають Румунія, Данія, Норвегія, Боснія, то іспанець зазначив, що будь-хто з цих чотирьох може вийти до фіналу.
Yahoo-sport

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...