Проти Чорновола ЗМІ використовують "брудні інсинуації"

Понеділок, 28 січня 2002, 11:37
"Брудними інсинуаціями" назвав Тарас Чорновіл інформацію, яка з'явилася у деяких Інтернет-ЗМІ, що ніби він йде на вибори окремо від блоку "Наша Україна" та інших націонал-демократичних структур.

Про це йдеться у заяві Тараса Чорновола. "Офіційно заявляю, що, маючи місце в п’ятірці ПРП, яке гарантує проходження в парламент, я вирішив підтримати "Нашу Україну", балотуючись у виборчому окрузі м. Львова. Я маю честь бути висунутим кандидатом в народні депутати від виборчого блоку Віктора Ющенка "Наша Україна", - саме так коментує Тарас Чорновіл компрометуючі матеріали Інтернет-газети "Версии".

У заяві також зазначено, що жодних переговорів з Тарасом Чорноволом Рух Бойка не проводив, а сам Тарас вважає "використання прізвища Чорновіл" – прикладом брудних політтехнологій. На думку молодшого сина загиблого В'ячеслава Чорновола входження його брата Андрія до п'ятірки Народного Руху України за єдність , "свідчить, що Андрій Чорновіл погодився бути не Чорноволом, а двійником, оскільки він продав своє прізвище і цим остаточно зрадив пам’ять В’ячеслава Чорновола".

У заяві також зазначено, що Тарас Чорновол відмовляється від підтримки бойківського Руху в окрузі. "Підтримка провокаторів мені не потрібна", заявив Тарас, повідомляє прес-служба партії "Реформи і Порядок".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування