СТОЯН ТА ЙОГО РАДНИК ЧЕРЕЗ СУД ЗБИРАЮТЬСЯ ВІДМЕЖУВАТИСЯ ВІД "КІЛЛЕРІВ" МОРОЗА

Понеділок, 28 січня 2002, 14:15
Герой останніх публікацій УП радник голови Федерації профспілок Микола Двірний, який донедавна був членом Всеукраїнської партії трудящих, збирається судитися з даною структурою з приводу припинення свого членства у ній.

Нагадаємо, що Всеукраїнська партія трудящих "прославилася" брудною передвиборчою технологією, поставивши першим номером свого списку "двійника" лідера соціалістів Олександра Мороза. Присутність Двірного у керівництві Всеукраїнської партії трудящих було одним з епізодів, який дав підстави припускати, що голова ФПУ, другий номер передвиборчого списку "Нашої України" Олександр Стоян бере безпосередню участь у діяльності даної структури, створеної на базі профспілок.

Микола Двірний свою причетність до діяльності партії відкидає - він повідомив УП, що написав заяву про вихід з політради партії 15 січня 2002 року.

За словами радника Стояна, членом політради ВПТ його обрали всупереч його бажанню і за відсутності на з'їзді партії. "Я свою кандидатуру зняв і ніяк не думав, що натомість, ще й у мою відсутність, мене оберуть членом Політради. Ви, порушуючи мої конституційні права, заочно обрали мене членом Політради, чим завдали мені значної моральної шкоди", - ідеться у листі Двірного до голови ВПТ.

Консультант Стояна також сказав, що керівництво ВПТ не виконало ряд умов: про його підтримку як кандидата в депутати за одним з мажоритарних округів, а також щодо того, що "діяльність партії буде будуватись на професійних засадах, її керівні органи працюватимуть чисто й прозоро".

Микола Двірний повідомив, що 15 січня 2002 року подав заяву про вихід з політради Всеукраїнської партії трудящих, оскільки "керівники партії продовжували приймати келейні рішення, партія обслуговувала приватні, а не суспільні інтереси".

За словами Двірного, з'їзд Всеукраїнської партії трудящих також без його згоди висунув його кандидатом у депутати.

У випадку, якщо ВПТ у письмовій формі не спростує твердження про участь Двірного у діяльності партії, він пообіцяв "вдатися до судового вирішення питання про припинення мого членства у Політраді і партії та відшкодування моральної шкоди".

Читайте також:

Люди Ющенка опанували технологію Ржавського

ВИПРАВДОВУЮЧИСЬ, ДРУГИЙ НОМЕР СПИСКУ "НАШОЇ УКРАЇНИ" СТОЯН БРЕШЕ ПРЕСІ?

Стоян: Всеукраїнська партія трудящих сіє ворожнечу між Морозом та "Нашою Україною"



NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування