У справі Александрова відсторонили суддю. Слухання призначено на 4 березня

Понеділок, 28 січня 2002, 14:27
Судове слухання у справі Юрія Вередюка, якого звинувачують у вбивстві директора слов'янської телерадіокомпанії "ТОР" Ігоря Александрова, перенесене на 4 березня.

У понеділок слухання не відбулося через те, що Вередюк попросив суд відсторонити від ведення справи суддю Івана Корчистого, свого адвоката Діану Зиму і надати технічні засоби з проведення запису під час судового засідання.

Вимогу про відсторонення судді Вередюк мотивував тим, що "Корчистий через нього трохи не втратив роботу. "Він на мене злий, і я не хочу, щоб справою займався він", відзначив звинувачений. Прохання про відсторонення Зими він пояснив недостатньою старанністю адвоката у вивченні матеріалів справи.

Крім ведення запису по час слухання звинувачений зажадав, щоб йому в камеру поставили відеомагнітофон, і після слухань увечері він бажає переглядати касету із записом.

Після наради суд постановив суддю Корчистого відсторонити, адвоката змінити, а технічні засоби надати "відповідно законодавству".

Директор телерадіокомпанії "Тор" міста Слав'янськ Донецької області Александров, на якого напали в офісі телекомпанії, помер від важкої черепно-мозкової травми 7 липня 2001 року. 26 листопада Генпрокуратура України офіційно заявила про закінчення попереднього слідства у справі.

Згідно з результатами розслідування, встановлено, що вбивство Александрова здійснив Вередюк, а людина, яка замовила вбивство, оголошена у розшук.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування