Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко не боїться повертатися на Україну. Бояться його

Понеділок, 28 січня 2002, 14:37
"Рябець, так само як Кучма, Литвин, Кравченко та Потебенько панічно бояться мого повернення в Україну", заявив екс-майор Микола Мельниченко у своєму "телефонному" зверненні до журналістів, яке відбулося в понеділок під час прес-конференції лідерів СПУ.

Своє твердження Мельниченко, якому відмовили у реєстрації в кандидати в народні депутати за списком соціалістів, пояснює тим, "що в такому випадку прокуратура мусить провести слідчі дії з моєю участю – не так, як бажає Потебенько, а згідно з чинним законодавством". Крім того, відповідаючи на питання журналістів, екс-майор зазначив, що Генеральна прокуратура "не має жодного бажання провести слідчі дії".

Мельниченко додав, що "на підставі моїх свідчень прокуратура мусить порушити кримінальні справи проти тих людей, які винні у вбивстві Гонгандзе та у заборгованості України. Це одні й ти самі люди".

Микола Мельниченка підтвердив, що й досі він є громадянином України, але тимчасово знаходиться на території іншої країни. Змінювати свій статус в нього й "думки не було".

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування