Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз закликає Литвина пояснити журналістам "що є правда"

Понеділок, 28 січня 2002, 15:05
Лідер українських соціалістів Олександр Мороз вважає, що голова адміністрації президента Володимир Литвин повинен визначити, що "є правдою" у ситуації з ймовірною причетністю останнього до вбивства Георгія Гонгадзе. Про це Мороз заявив під час прес-конференції в понеділок.

"Якщо він (Литвин) звернувся до прокуратури, і вона відкрила за фактом наклепу кримінальну справу, а з іншого боку прокурор заявляє про розголошення державної таємниці, то виникає питання, що є правда: наклеп чи розголошення, що саме по собі є підтвердженням аутентичності записів?", заявив Мороз.

Литвин має "відповісти на питання, говорить він правду чи неправду" як людина, що збирається якимось чином визначати політичне майбутнє України.

Хоча Мороз сказав про можливість запрошення Литвина на прес-конференцію соціалістів, яка ймовірно відбудеться у четвер, сам він заявив, що не буде вступати в дискусію з "керівником канцелярії".

Лідер соціалістів також зазначив, що після "виступу" Литвина можна бути робити оцінку "аморальності чи не аморальності позиції виконавчої влади".

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування