КУЧМА ВИДАЄ НОРМАТИВНІ АКТИ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПЕРЕДВИБОРЧОЇ ПРОПАГАНДИ "ЗА ЄДУ"

Понеділок, 28 січня 2002, 16:42
Президент України Кучма підписав розпорядження "Про проведення Всеукраїнського конкурсу учнівської молоді". Документ видано на підтримку ініціативи виборчого блоку політичних партій "За єдину Україну", повідомляє сайт Кучми.

У зверненні цього блоку до педагогічної та мистецької громадськості, зокрема, пропонується провести цей конкурс напередодні Шевченківських днів від 9 лютого до 9 березня під гаслом "Обніміться ж, брати мої!".

Як зазначається у зверненні "За єдУ", Тарасові заповіти "були, залишаються і вічно будуть для його нащадків життєдайною криницею, з якої всім новим поколінням належить черпати мудрість життя". Названий конкурс, вважає "харчоблок", буде доброю нагодою активізувати виховну, патріотичну роботу серед шкільної молоді.

Згідно з розпорядженням Кучми, утворено Організаційний комітет з підготовки та проведення зазначеного конкурсу, затверджено його персональний склад. Головою оргкомітету призначено главу адміністрації президента України Володимира Литвина. Він же очолює передвиборчий список "За єдУ".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування