Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ПОТРАПИЛА В АВТОКАТАСТРОФУ

Вівторок, 29 січня 2002, 09:53
Лідер партії "Батьківщина" і виборчого блоку Юлія Тимошенко була госпіталізована у вівторок вранці після того як автомобіль, в якому їхала Тимошенко, потрапив в аварію у Києві на Парковій алеї.

Як повідомили в офісі "Батьківщини", Тімошенко отримала серйозні травми грудної клітки і голови і діставлена "швидкою допомогою" до клініки у Феофанії.

Тимошенко їхала на засідання Апеляційного суду Києва. На ньому планувалося розглянути подання Генпрокуратури про необхідність відмінити рішення Печерського місцевого суду столиці, що заборонив які-небудь дії правоохоронних органів у відношенні Тимошенко, що порушують статус народного депутата.

Аварія з Тимошенко сталася приблизно о 10.00 у вівторок на початку Паркової алеї - на місці перетину набережної, алеї та трамвайних шляхів. Судячи зі всього, причиною ДТП стало лобове зіткнення "Мерседеса" Тимошенко з автомобілем "Жигулі".

Як передає з місця випадки кореспондент агентства Інтерфакс-Україна, за даними на 11.00, численні співробітники ДАІ, які працюють на місці ДТП, поки утримуються від коментарів.

У "Мерседеса-500 ", 220-й кузов, розбита фара, сильно пошкоджене праве крило. У "Жигулів" розбита вся передня частина.

У цей час "Мерседес", вже причеплений до автовантажника, стоїть поперек трамвайних шляхів. Рух трамваїв припинений. "Жигулі" стоять на автовантажнику.
Йде оформлення ДТП.

Правоохоронні органи поки утримуються від коментарів. Ця ділянка траси відома водіям як аварійно-небезпечна.

За попереднім висновком, водій "Мерседеса", в якому знаходилася Юлія Тимошенко, порушив правила, що привело до його зіткнення з автомобілем "Жигулі".

Про це повідомив на місці ДТП начальник центра громадських зв'язків Головного управління МВС України у Києві Олександр Зарубицький.

"Судячи з того, що Тимошенко вийшла спокійно і сіла в іншу машину, ми сподіваємося на те, що все буде добре", - сказав він.

Водій потерпілих "Жігулів" знаходиться у лікарні з попереднім діагнозом струс головного мозку. Результати розслідування будуть скоро, завірив Зарубицький.

Тим часом, люди з оточення Тимошенко, які знаходяться на місці події, стверджують, що причиною ДТП стало порушення правил водієм "Жігулів", який, за їх словами, проігнорував сигнал регулювальника. За їх твердженням, у "Мерседесі" спрацювали подушки безпеки, і Тимошенко серйозно постраждала.

Водій автомобіля "Мерседес", стверджує, що винуватцем зіткнення був автомобіль "Жигулі".

В інтерв'ю кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" водій, який не назвав себе, повідомив, що перед зіткненням "був сигнал зупинитися і був попереджувальний свисток регулювальника, який добре було чутно".

Він стверджує, що займав свій ряд, а "з третього ряду виїхали "Жигулі". Далі він нічого не пам'ятає.

Водій "Мерседеса" о 11.20 продовжує знаходитися на місці пригоди, займається повантаженням свого автомобіля на автовантажник.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...