Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Українi клонують людей. Наразi полiтикiв

Вівторок, 29 січня 2002, 16:17
Якщо вам скажуть, що клонування людини неможливе, не вiрте. Є на свiтi держава, де розмноження людей успiшно втiлюється в життя. Це - Україна, а конкретно її Львiвська область, де дублювання i навiть потроєння певних полiтикiв вже стало звичним явищем. Причому, за дивним збiгом обставин, таким чином "розмножуються" чомусь лише представники однiєї полiтичної сили - блоку "Наша Україна".

Тезок за прізвищем в своїх округах уже отримали голова парламентського комiтету з питань ПЕК Олександр Гудима (голова Львiвської облорганiзацiї УНР), Тарас Стецькiв (голова Львівської організації ПРП) та голова парламентського комiтету у закордонних справах Iгор Осташ. У вівторок двоє перших разом iз сином покiйного лiдера НРУ Тарасом Чорноволом (продубльованим своїх братом у "бойкiвському" Русi) та ще одним висуванцем вiд "Нашої України" Павлом Качуром (якому в окрузi протистоятиме особа з прiзвищем Гусак) висловили свою точку зору на ситуацiю, що склалася.

Ображенi мажоритарники були одностайними у своїй оцiнцi епiдемiї клонiв - все це пiдступи ворогiв з олiгархiчних партiй – неiдентифiкованої "партiї базарiв", СДПУ(о) та, як було невпевнено заявлено, "Яблука". Прозвучали й суми, якi пiдступнi конкуренти нiбито заплатили людям-клонам. За словами Гудими, одному iз працiвникiв мiської адмiнiстрацiї Роману Стецькiву невiдомi особи пропонували три тисячi доларiв за те, що його син Андрiй зареєструється кандидатом по Франкiвському в/о Львова, де вже кандидатує голова Львівської організації ПРП. Заяви про подiбнi пропозицiї до "Нашої України" надходили i вiд ще кiлькох осiб з прiзвищем Стецькiв.

Що ж до його власних клонiв, то, за словами лiдера львiвських рухiвцiв, тут взагалi розiгралася досить цiкава iсторiя. Окружна виборча комiсiя вiдмовилася зареєструвати одного iз Гудим-двiйникiв, оскiльки хотiла, аби вiн особисто подав свої документи. Вiдтак за кiлька годин до припинення реєстрацiї, як твердить голова Комiтету ВР, його клона привезли з Києва чартерним авiарейсом, i вiн о 10 вечора таки встиг подати свої документи до окружної комiсiї. "Це я вам для того кажу, аби ви розумiли, якi сили нам протистоять", - пояснив Гудима-рухiвець.

Вiн також доповнив своїх колег, заявивши, що таким чином нацiонал-демократам мстять не лише вiтчизнянi олiгархи, але й потужне енергетичне лобi РАТ "ЄЕС Росiї" в Українi. Днями, як заявив Гудима, Кабмiн Кiнаха ухвалив рiшення добиватися ратифiкацiї парламентом угоди про транзит росiйської електроенергiї територiєю України, чому правоцентристи завжди противилися, вважаючи це зрадою економiчних iнтересiв України.

Ранiше їм вже вдавалося успiшно блокувати ратифiкацiю "днiпропетровських" енергетичних домовленостей Кучми та Путiна, тому тепер, на думку Гудими, прихильники Чубайса у Москвi та Києвi й докладають усiх зусиль, аби в наступному парламентi противникiв енергетичного зближення було якомога менше. Вiдтак, за пiдрахунками Чорновола, аби не допустити правих до майбутньої Верховної Ради їхнiми опонентами на купiвлю одного мажоритарного округу на Львiвщинi, буде витрачено до 1 мiльйона доларiв.

Водночас "ющенкiвцi" висловили переконання, що виборцi вiдрiзнять справжнiх нацiонал-демократiв вiд їхнiх клонiв. Для того, аби це сталося, Гудима з товаришами навiть згоднi скористатися стародавнiм козацьким способом, як вiдрiзнити справжнього сiчовика вiд пiдiсланого - зняти штани i показати усiм, хто справжнiй козак, а хто "обрiзаний".

А поки що Стецьків, Гудима та Чорновіл пропонують своїм тезкам провести дебати. І навіть зголосилися профінансувати ці заходи за свій власний рахунок.

NB Про всі подробиці ефіру Тимошенко та Медведчука, про те, як Тимошенко агітувала офіцерів, а хлопці Ахметова - за "Єду", кого Ющенко веде на своєму імені до парламенту, а також списки фаворитів - про все це читайте у новому розділі "Української правди" ВИБОРИ 2002

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...