Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівники Держкомспорту розраховують на біатлоністів та фігуристів

Вівторок, 29 січня 2002, 18:17
Українським олімпійцям, які на зимовій Олімпіаді в Солт-Лейк-Сіті зможуть вибороти "золоту" нагороду, держава пообіцяла 50 тисяч доларів. Володар "срібла" отримає 30 тисяч, а "бронзи" лише 10 тисяч.

Окрім того, було визначено і завдання для українців на майбутню Олімпіаду. Зі слів голови Держкомспорту України Марії Булатової, виступ українських олімпійців буде визнано успішним, якщо в загальнокомандному заліку вони посядуть місце не нижче 15-го.

Попри все, єдине, що, мабуть, забули відзначити керівники українського спорту -це те, з якими проблемами вибивалися гроші на зимову Олімпіаду, але завданя вже встигли поставити.

У Солт-Лейк-Сіті українці традиційно пов'язують свої сподівання на здобуття медалей з біатлоністами і фігуристами. Відзначимо, що у складі збірної України - 68 спортсменів, які готуються вийти на старт у біатлоні, фігурному катанні, хокеї, лижних гонках, швидкісному бігу на ковзанах, санному спорті, фристайлі, гірських лижах і шорт-треку.

Нагадаємо, що на попередніх Білих Олімпіадах, українські спортсмени завоювали три нагороди: в Ліллехаммері (1994 рік) це було "золото" Оксани Баюл в фігурному катанні і "бронза" біатлоністки Валентини Цербе, в Нагано (1998 рік) -срібна медаль іншої "стріляючої лижниці" - Олени Петрової.

За інформацією Газета.Ru

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...