Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин прорвався в палату Тимошенко тільки після дзвінка головного лікаря

Середа, 30 січня 2002, 11:54
Лідер виборчого блоку Юлія Тимошенко, яка потрапила до Клінічної лікарні "Феофанія" після аварії у вівторок, швидше за все, проведе кілька тижнів на стаціонарному лікуванні в цій лікарні.

Як повідомив головний лікар лікарні Володимир Свірідов, у Тимошенко підтвердився попередній діагноз - струс мозку і удар грудної клітки. За словами головного лікаря, зараз у Тимошенко "стан стабільний, загрози життю немає".

Свірідов також зазначив, що в цей час Тимошенко проходить відповідний курс лікування, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За даними УП, у Тимошенко також удар шийного хребця в наслідок хлистового удару, отриманого під час зіткнення. Зараз вона у корсеті і поки що не транспортабельна. Поруч з нею постійно знаходяться батьки, які збираються покласти її до інституту нейрохірургії як тільки Тимошенко можна буде перевозити. У цьому інституті лікарі добре знають Тимошенко - минулого року вона знаходилася на лікуванні у цій установі протягом місяця.

Увечері напередодні Тимошенко відвідав глава адміністрації Володимир Литвин. Не дивлячись на заборону лікарів, Литвин, який пообіцяв пресі, що обов'язково відвідає травмовану Тимошенко, "прорвався" до неї в палату тільки після дзвінка головного лікаря.

Не відомо, чи розмовляли лідери блоків. За деяким даними Литвин залишив квіти і швидко зник.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування