Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арештовані два міністра талібів

Середа, 30 січня 2002, 15:12
На південному заході Пакистану недалеко від міста Кветта поліцією були затримані два високопоставлених чиновники руху "Талібан", повідомило агентство Reuters. Незабаром були встановлені їх особистості, ними виявилися колишній міністр юстиції Маулаві Ноор Мохаммад Сакіб і колишній заступник міністра закордонних справ Маулві Аддал Рахман Захид.

Зі слів начальника поліції Кветти Назара Джан Балуха, колишні талібські міністри прибули до пакистанського міста нещодавно і проживали у своїх родичів. Інформація про те, де переховуються міністри, надійшла у поліцію, і правоохоронні органи почали прочісувати села поблизу Кветти, намагаючись знайти талібів.

Про подальшу долю чиновників не повідомляється.

А тим часом перехідна адміністрація Афганістану розпорядилася заборонити рух автомашин з тонованим склом вулицями афганської столиці.

Влада країни пояснює це рішення тим, що у подібних автомобілях легше перевозити зброю і приховувати злочинців, які втекли. Із сьогоднішнього дня всі автомобілі з тонованим склом будуть затримуватися поліцією.

Поліцейські будуть за допомогою звичайної щіточки для очищення скла від снігу знімати тоновані плівки. У ряді районів міста подібні перевірки вже створили довгі пробки на дорогах. Однак ця заборона не стосуватиметься машин, що належать міністрам перехідної адміністрації і вищим керівникам правоохоронних органів країни.

КоммерсантЪ

Читайте також:

* Дік Чейні не вірить у мертвого бен Ладена
* Полонені таліби готували втечу з бази Гунтанамо
* США почали допитувати талібів
* Почався процес над американським талібом
* Терористи хотіли висадити базу США в Бахрейні
* Миротворці зіграють в футбол зі збірною Афганістану
* В Афганістані створюється армія на гроші Японії за допомогою Великобританії
* США заперечують негуманне ставлення до талібів

* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...